24 Temmuz 2007 Salı

Sana mecburum 4. bölüm özeti - konusu

Sana mecburum dizisi 4. bölüm özeti - konusu
Leyla, Sertan'dan vazgeçmiyor...

Sertan’ın sahte anne ve babayla kız istemeye geldiğinin ortaya çıkmasına rağmen, Leyla yine de Sertan’dan vazgeçmiyor.

Sertan’ın kız istemeye sahte anne-babayla geldiği ortaya çıkınca, Şükrü, Sertan ve sahte ailesi oradan nasıl kaçacaklarını bilmezler. Leyla şoke olmuştur. Sertan’ın korktuğu başına gelmiş ve rezil olmuştur. Leyla’dan son bir kez özür dileyip, bu sayfayı kapamaya kararlıdır. Erol da Leyla için bir şekilde Sertan olayının bitmesine sevinir.

Gazeteciler olayın iç yüzünü öğrenmek isterler ama Şükrü ve Sertan’dan bilgi alamazlar. Sonunda Saadet’i televizyona çıkması için ikna ederler. Saadet kimliğini gizleyerek, en çok izlenen magazin programında Sertan’ın sahte anne-baba getirdiğini açıklar. O kimliğini gizlediğini zannetse de Berat, Saadet’i tanımakta zorlanmayacaktır.

Şükrü bu açıklamayı görünce durumu kurtarmak için gerçekleri açıklamaya karar verir. Leyla, Berat’a Sertan’ın bu yalana başvurmak zorunda olduğunu anlatamaz. Berat için bu olay kapanmıştır ve Leyla’nın da kesinlikle kapamasını istemektedir. Hatta bunun için kimsenin tahmin etmeyeceği bir yola başvurur. Ama Leyla, Sertan’dan vazgeçmemek için her şeyi göze alacaktır.

Hiç yorum yok: